elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aldaia homenatja els majors amb una setmana d'activitats

Aldaia homenatja els majors amb una setmana d'activitats
  • La Setmana de les Persones Majors se celebra a Aldaia del 8 al 13 de maig amb un programa variat i de qualitat per a homenatjar els nostres majors i reconéixer el seu important paper en la societat

Aldaia celebra la Setmana de les Persones Majors amb una programació variada i de qualitat del 8 al 13 de maig. L'objectiu és homenatjar els nostres majors i reconéixer el seu important paper en la societat. D’esta manera, el dilluns 8 de maig, es projectarà la pel·lícula "ABUELOS" en una sessió matinal de cinema a les 11.00h en TAMA, seguida d'un dinar de Germanor que comptarà amb l'assistència dels membres de les dos associacions de persones jubilades de la població. Després d'un parèntesi obligat per la pandèmia del COVID-19, els majors d'Aldaia tornaran a gaudir d'esta activitat conjunta, una de les més demandades de tot el calendari anual per a este col·lectiu, ja que es tracta d'una jornada de convivència i de retrobaments entre amics i amigues.

El dimarts 9 de maig, es duran a terme preses de tensió i glucosa en el Centre de Majors Majors'20 de 9.30 a 10.30h i en el Centre de Majors Matilde Salvador d'11.00 a 12.00h, com a part del programa de salut de l'Hospital de Manises (imprescindible portar el SIP). A més, a les 19.00h en el Teatre del Mercat es durà a terme el concert Coral Harmonia i Coral del Barri de la Llum Xirivella. El dimecres 10 de maig, s'inaugurarà l'exposició de treballs de manualitats en Matilde Salvador a les 17.00h i en Majors'20 a les 18.00h. A més, a les 19.00h en el TAMA, el club d'oci presentarà l'obra de teatre "INTERNET, QUIN GRAN INVENT".

El dijous 11 de maig, s'homenatjarà les persones centenàries d'Aldaia amb una visita als seus domicilis a les 17.00h, i el divendres 12 de maig, es convida a les persones majors a un berenar en la Plaça Europa a partir de les 17.30h. El dissabte 13 de maig, es durà a terme l'espectacle ‘Libérate’ en TAMA a les 19.00h, amb entrada gratuïta per a persones jubilades d'Aldaia. Les entrades es repartiran en el TAMA a l'obertura de portes. La clausura de la Setmana de les Persones Majors tindrà lloc a la porta del TAMA, posant l’agulla d'or a tot un ventall d'activitats que cada any, des de fa ja més de tres dècades, es posa en marxa com a homenatge a totes les persones majors de la localitat “en agraïment a tota una vida de treball i sacrifici, perquè sense el seu esforç Aldaia no seria el gran poble que és hui dia”.

Pujar