Castellano

Aldaia demana l'opinió de la ciutadania sobre temes rellevants sobre el covid-19

Aldaia demana l'opinió de la ciutadania sobre temes rellevants sobre el covid-19
  • La població aldaiera aportarà la seua informació sobre l'evolució de la situació o la vacunació, entre altres, per a detectar possibles noves preocupacions del municipi

L’evolució de la pandèmia provocada pel virus de la COVID-19, i del procés de vacunació, seguix sent un tema de preocupació i debat entre la població. Els dubtes de com i quant es produirà l’anomenada “nova normalitat” i arribarà la tranquil·litat per tots i totes seguixen al carrer i per això l’Ajuntament d’Aldaia proposa una nova enquesta.

A través del web www.aldaia.es, els i les aldaieres podran aportar la seua opinió sobre l’evolució de la situació, votar sobre la obligatorietat d’estar vacunat o fins i tot d’imposar un document acreditatiu de vacunació contra el coronavirus.

L’objectiu del consistori és testar l’opinió de la ciutadania, una vegada més, i detectar possibles noves preocupacions a l’hora de prendre decisions tan importants com la salut de tots i totes. Una consulta que arriba amb vora el 90% de la població totalment vacunada i una incidència a la Baixa però amb la qual no s’ha de baixar la guàrdia.

La nova enquesta estarà disponible des d’este divendres, 24 de setembre, fins al 5 d’octubre de 2021. En total, 12 dies de marge en una nova proposta per fomentar la participació i implicació de les persones en la vida del seu poble.

Pujar