21 d’octubre de 2020 21/10/20

Aldaia convoca a col·lectius i persones destacades del municipi per participar en un LIPDUB contra la violència de gènere

Aldaia convoca a col·lectius i persones destacades del municipi per participar en un LIPDUB contra la violència de gènere - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Aldaia va convocar ahir al Saló de Plens del consistori a la major part de col·lectius i entitats municipals a una primera reunió per presentar la campanya que està preparant amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere, el pròxim 25 de novembre, que té com a activitat central l’elaboració d’un LIPDUB. A la convocatòria hi va assistir una gran part de les associacions locals, que confirmaren la seua adhesió a aquesta iniciativa que pretén visibilitzar la problemàtica de la violència a les dones i contribuir a aturar aquesta xacra social.

    A la campanya s’hi apuntaran també personalitats destacades del municipi, com els nadadors Eva Coronado i Javier Català o el president de la Federació de Famílies Nombroses de la Comunitat Valenciana, Eduardo Pinazo, que ja han confirmat la seua participació en el projecte. A més, se sumaran a la iniciativa altres personalitats famoses com Cristina del Valle, cantant del grup Amistades Peligrosas  i reconeguda activista i feminista en Europa i Amèrica Llatina per la seua tasca altruista en contra del masclisme i la discriminació a la dona.

    Coincidint amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona el dia 25 de novembre, la plaça de la Constitució d’Aldaia acollirà la presentació del vídeo musical en què les associacions musicals i personalitats estan col·laborant i participant per tal de combatre la violència masclista. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la programació del projecte ‘Morat en Moviment’ que l‘àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Aldaia ha impulsat i que inclou en el darrer trimestre de l’any diverses activitats, com tallers educatius per la igualtat, tallers d’empoderament o monòlegs.

     

    Pujar