6 d’agost de 2020 6/8/20

Aldaia celebra el 40 aniversari de la seua Junta Local i 30 anys de Falleres Majors amb una Gala

  El diumenge 16 de setembre de 2018 a les 19h en el Teatre Auditori Municipal d'Aldaia (T.A.M.A), tindrà lloc la Gran Gala commemorativa del 40 aniversari de Junta Local d'Aldaia i el 30 aniversari de la figura de Falleres Majors d'Aldaia. En aquest acte s'estrenarà el pasdoble faller "Aldaia Fallera" composat pel director musical Hugo Chinesta.

  En la gala es farà entrega a totes les falleres majors d'estos 30 anys, així com als secretaris, presidents, regidors i alcaldes dels 40 anys de la fundació de la Junta Local Fallera, de la insignia del 40 aniversari i la partitura del pasdoble faller, disseny dels artistes fallers Ceballos i Sanabria.

  A l'acte assistiran representants i autoritats de totes les localitats de la comarca de l'Horta. Alcaldes i regidors de la història fallera d'Aldaia i públic interessat, amb aforament obert i limitat fins a omplir el gran Auditori.

  A més, entre les sorpreses, es realitzarà un sentit homenatge com a president honorífic de Junta Local Fallera d'Aldaia a Salvador Burriel.

  En finalitzar l'acte es realitzarà un vi d'honor en el hall del TAMA.

  Pujar