20 d’octubre de 2020 20/10/20

Aldaia canvia el nom del seu poliesportiu municipal

Aldaia canvia el nom del seu poliesportiu municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aldaia canvia el nom del seu poliesportiu municipal - (foto 2)

  Aldaia retrà homenatge a una de les seues figures de referència del món esportiu, l’expresident del Valencia Club de Fútbol i il·lustre aldaier Jaume Ortí, amb el canvi de nom del poliesportiu municipal, que a partir del pròxim divendres passarà a denominar-se de manera oficial Poliesportiu Municipal d’Aldaia Jaume Ortí. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde del municipi, Guillermo Luján; junt a l’exfutbolista i també aldaier Juan Sánchez; el president de l’Associació de Futbolistes del Valencia CF, Fernando Giner; i l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García; que participaran en els actes de reconeixement a títol pòstum a l’expresident.

  Junt amb la presentació del nou nom del poliesportiu, la localitat natal de Jaume Ortí acollirà a les 20 hores un partit entre els veterans d’Aldaia i Llegendes del València CF de la talla d’Albelda, Vicente, Mista o Curro Torres; jugadors valencianistes durant la presidència d’Ortí en les millors temporades del club dels darrers anys. A banda, des de la Federació Espanyola de Futbol se sumaran també a l’acte de distinció a l’aldaier amb l’entrega d’una placa commemorativa en honor als seus anys de treball, esforç i èxits conreats al llarg de diverses temporades, segons ha explicat Giner.

  Amb aquesta iniciativa Aldaia reconeixerà la tasca d’un dels seus veïns més il·lustres en el món esportiu del panorama nacional i internacional, que va compaginar amb la constant implicació en la vessant esportiva i associativa de la localitat. Així, quasi un any després de la seua mort i coincidint en les festes patronals, la seua ciutat natal ret homenatge a la «estimada» i reconeguda figura de l’expresident del club blanquinegre en els seus temps més llorejats.

  En paraules de l’alcalde del municipi, Guillermo Luján, «Jaume Ortí va ser una persona molt important, capaç d’unir a les poblacions germanes d’Aldaia i Alaquàs i de despertar un sentiment d’estima compartit»; unes declaracions que aquest matí ha subscrit l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, qui ha anunciat que la població veïna també està preparant actes de reconeixement a l’expresident, com la celebració d’un segon partit de futbol que es disputarà en setembre. També l’aldaier i exfutbolista Juan Sánchez ha volgut participar en aquests actes de distinció al qui va ser, a més del seu president, «una meravellosa persona i gran amic per qui ha de fer-se aquest homenatge».

   

   

   

   

  Pujar