elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme Alcalà-Alcossebre lliura els premis a les millors fotos de l'activitat “Senderisme Fotogràfic”

Turisme Alcalà-Alcossebre lliura els premis a les millors fotos de l'activitat “Senderisme Fotogràfic”
  • Nieves Lucas i Sonia Salvador són les autores de les millors fotos realitzades durant l'itinerari pel Parc Natural de la Serra d’Irta

MÉS FOTOS
Turisme Alcalà-Alcossebre lliura els premis a les millors fotos de l'activitat “Senderisme Fotogràfic” - (foto 2)

La Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre ha fet lliurament dels premis a les millors fotos realitzades pels participants de dos itineraris de Senderisme Fotogràfic a l'entorn del Parc Natural de la Serra d’Irta que van tenir lloc en els mesos de juny i juliol. Aquesta activitat forma part del calendari d'activitats anual organitzat des de la Regidoria de Turisme que inclou rutes de cicloturisme, visites guiades i teatralitzades, activitats per a turisme familiar, gastronòmiques, etc.

Les guanyadores han estat Nieves Lucas i Sonia Salvador que han reflectit, en les seues imatges, la bellesa de la primera línia de costa de Alcossebre. Com a premi han rebut un lot amb productes locals: tomata de penjar i oli d'oliva. A més, les imatges es difondran en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que “el calendari d'activitats turístiques està totalment consolidat i són moltes les persones, sobretot visitants, que gaudeixen amb les diferents propostes que permeten conèixer el nostre patrimoni natural, monuments, etc.”

Pujar