elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres detinguts per 17 robatoris en cases de Peníscola, Alcossebre i Alcalá de Xivert

Tres detinguts per 17 robatoris en cases de Peníscola, Alcossebre i Alcalá de Xivert
  • Han sigut recuperats diversos objectes que estan sent entregats als seus legítims propietaris

MÉS FOTOS
Tres detinguts per 17 robatoris en cases de Peníscola, Alcossebre i Alcalá de Xivert - (foto 2)

Arran dels serveis que té establits per a combatre els robatoris i furts a la província, la Guàrdia Civil ha detingut a tres persones com a possibles autors de 17 delictes de robatori i furt a l'interior de diversos domicilis d'Alcalá de Xivert, Alcossebre i Peníscola.

L'actuació es va iniciar quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que durant els mesos de juliol i agost de l'any en curs van tindre lloc diversos robatoris i furts a l'interior d'habitatges i annexos a aquestes, a vegades amb habitants en el seu interior, sent forçades les portes, o accedint a través de les finestres, així com sostraient els objectes que es trobaven a les terrasses dels domicilis, tals com material electrònic, joies, bicicletes o diners en efectiu.

Per tals motius s'inicià una investigació realitzant un dispositiu per les localitats afectades, per a aconseguir localitzar a l'autor o autors dels il·lícits penals.

Com a fruit d'aquestes investigacions i després de la realització de nombroses perquisicions, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar a tres homes d'edats compreses entre els 25 i 31 anys, que van ser detinguts per la seua suposada implicació en 17 delictes de robatori amb força i furt en interior d'habitatge en les localitats d'Alcalá de Xivert, Alcossebre i Peníscola.

Durant la investigació van ser localitzats diversos efectes dels sostrets en els fets delictius, els quals estan sent entregats als seus legítims propietaris.

Així mateix s'informa que part dels efectes recuperats segueixen en dependències de la Guàrdia Civil d'Alcalá de Xivert, per a ser reconegut per les persones que pogueren haver sigut objecte d'algun fet delictiu d'aqueixes característiques.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels Jutjats de Vinaròs. L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil d'Alcalá de Xivert.

Pujar