20 de novembre de 2019 20/11/19

Tanca una platja d’Alcossebre després de detectar-se contaminació fecal

Tanca una platja d’Alcossebre després de detectar-se contaminació fecal - (foto 1)
  • El bany ha quedat temporalment prohibit a la Platja de les Fonts

La platja de les Fonts d’Alcossebre va haver de tancar-se aquest dijous després de detectar-se contaminació d'origen data, tal com han informat des de l'Ajuntament. Dimecres passat 24 de juny, la Conselleria prenc unes mostres en aquesta zona i els resultats van sobrepassar els límits permesos del bacteri “E.Coli” en l'aigua.

Així la Conselleria de Medi Ambient va avisar al consistori, qui va posar la bandera roja. Aquests resultats negatius contrastarien amb els informes positius obtinguts a principis d'aquesta setmana encara que des de fa uns dies es recomanava no acostar-se a la zona central d'aquesta zona després de detectar-se el mateix bacteri en un dels assortidors d'aigua dolça.

És la primera vegada que succeeix això en aquesta temporada encara que ja es va produir un episodi semblant de contaminació en 2017. La resta de platges de la localitat no s'han vist afectades per aquesta decisió.

La situació recorda al que està passant aquesta temporada a les platges de València, que s'han vist obligades a tancar diverses vegades per la presència d'aigües fecals.

ocultar
Tanca una platja d’Alcossebre després de detectar-se contaminació fecal
Pujar