1 d’octubre de 2020 1/10/20

Sorlí insta l’Ajuntament d’Alcalà a mostrar de nou l’informe de filtracions per trobar una solució entre tots els grups polítics

Sorlí insta l’Ajuntament d’Alcalà a mostrar de nou l’informe de filtracions per trobar una solució entre tots els grups polítics - (foto 1)
  • La portaveu de Compromís per Alcalà lamenta que el silenci de l’equip de govern respecte a les seues peticions només es trenque a través dels mitjans

La regidora de Compromís per Alcalà, Maria Sorlí, ha lamentat que l’equip de govern municipal conteste abans a la premsa que a les preguntes dels portaveus de l’oposició. L’edila considera que “a l’equip de govern li molesta que Compromís complisca la seua tasca i faça públic el ‘silenci administratiu’ del Partit Popular front a les peticions legítimes dels representants dels altres grups polítics”.

Cal recordar que Sorlí va demanar accés a l’informe municipal sobre filtracions d’aigües contaminades per E.coli al plenari del divendres 2 d’agost i va reiterar la seua petició per escrit el passat dilluns 5 d’agost. Atés que el termini de cinc dies oficialment establert per a respondre a les instàncies havia estat sobrepassat, el grup va decidir ahir llançar una nota de premsa per fer pública la situació, la qual va ser contestada ràpidament als mitjans per part de l’equip de Comunicació del Partit Popular al consistori.

En aquest sentit, Sorlí ha contestat a les declaracions d’ahir de l’alcalde d’Alcalà, Francisco Juan, als mitjans i ha dit que Compromís mai ha dubtat de l’existència de l’informe ni de què la depuració de les aigües siga l’adequada. Això no obstant, la regidora ha remarcat que “hi ha un problema evident i continuat amb les fuites d’aigua contaminada a la platja de les Fonts” i que “per a Compromís és un assumpte de màxima prioritat”. Per aquest motiu, la portaveu ha tornat a demanar públicament l’accés a l’informe amb l’objectiu de “trobar una solució entre tots els representants polítics al consistori”. “En aquesta situació, passar pàgina ja no és una opció”, ha conclòs Sorlí.

Pujar