23 de setembre de 2020 23/9/20

Signen un conveni per a la celebració de l’Alcossebre Hello Summer

Signen un conveni per a la celebració de l’Alcossebre Hello Summer - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i la Diputació de Castelló han signat un conveni de col·laboració a través del qual l'organisme provincial subvenciona de manera directa, amb una quantitat de 6.000 euros, l'organització de l'Alcossebre Hello Summer 2018, que se celebrarà el proper 7 de juliol.

  Per part de la Diputació, s'ha valorat molt positivament el creixement i projecció d'aquest festival que celebra enguany la seva tercera edició- i que "és un esdeveniment pensat sobretot per a la gent jove i que, en la seua edició anterior, va acollir a nombrosos discjòqueis, oferint un gran espectacle de llums i so". També es destaca que "es realitza en un marc privilegiat, com és la platja Romana" i que "l'entrada al festival és gratuïta i fomenta la dinamització turística de la localitat, convertint-se en un esdeveniment turístic i cultural de gran importància en el municipi".

  L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "amb aquesta subvenció, plasmada en el conveni signat entre Ajuntament i Diputació, seguim sumant ajudes directes de la Diputació que ens dóna suport a totes les iniciatives que suposen una repercussió positiva per al nostre municipi". Joan ha recordat que "Alcalà-Alcossebre rebrà 250.000 euros a través del Pla 135 per a obres i millores, més altres ajuts, a través de convenis o participació en programes que promou la Diputació, la qual cosa demostra que és l'organisme que se situa més a prop dels municipis i les seves necessitats".

  La Finestra de la Diputació de Castelló

  La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
  Pujar