elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ronchera (PSPV-PSOE) demana millors polítiques d’ocupació per a atendre l’atur d’Alcalà de Xivert i Alcossebre

Ronchera (PSPV-PSOE) demana millors polítiques d’ocupació per a atendre l’atur d’Alcalà de Xivert i Alcossebre
  • Els socialistes han proposat un pacte per l’ocupació i proporcionar ajudes a emprenedors però l’equip del Partit Popular les ha rebutjat

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, demana a l’equip de govern local del Partit Popular, millors polítiques d’ocupació per a Alcalà de Xivert i Alcossebre. Durant l’actual i l’anterior legislatura, els socialistes han presentat propostes com un pacte local per l’ocupació i ajudes per a emprenedors, però el PP no les ha acceptat. Ronchera destaca la “necessitat de fer polítiques d’ocupació que siguen realment útils en la localitat i atenguen la demanda actual”.

El portaveu socialista reivindica una diagnosi complet del mercat laboral de la localitat, per a determinar què precisen per a trobar treball. “La falta d’este pas previ es veu en la poca efectivitat de les actuacions d’ocupació implementades per l’alcalde, Francisco Juan, que tampoc abasten tots els perfils d’aturats”, explica Ronchera. 

“Des del PSPV-PSOE apostem per polítiques d’ocupació potents, per això, pensem que ajudar als emprenedors que s’instal·len en la nostra localitat incentivaria l’obertura de nous comerços o professionals i diversificaria l’economia local. De moment, la política que tenim al nostre poble és reforçar una escassa plantilla de la brigada municipal d’obres a través de llocs d’ocupació temporals de baixa remuneració i places temporals dins l’administració”, conclou Joan Ronchera.

Pujar