elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ronchera (PSPV-PSOE) demana a Costes l’adequació del sender litoral d’Alcossebre

Ronchera (PSPV-PSOE) demana a Costes l’adequació del sender litoral d’Alcossebre
  • El portaveu socialista reclama que s’arreglen els desperfectes que va causar el temporal Filomena a la passarel·la que unia les platges del Carregador i de la Romana

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, demana a la Direcció General de Costes que adeqüe el sender litoral d’Alcossebre. El socialista reclama que s’arreglen els desperfectes que va causar el temporal Filomena a la passarel·la que unia les platges del Carregador i de la Romana, ja que el pas ha quedat interromput per la caiguda d’una part del passeig de fusta.

A més a més, Ronchera explica que este trajecte facilitava l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa, l’adequació d’este sender també és molt important per seguir garantint l’accessibilitat. Des del Grup Municipal Socialista ja han elevat les queixes als òrgans competents i mostren la seua plena disposició per persistir en la demanda i defensar els interessos dels veïns i veïnes d’Alcalà de Xivert-Alcossebre.

El sender ha sigut guardonat en diverses ocasions pel seu interés turístic i la seua diversitat mediambiental per la Fundació FEE– ADEAC, especialitzada en la educació ambiental.

Pujar