elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ronchera (PSPV-PSOE) celebra que dos mesos després el PP d’Alcalà-Alcossebre aprove la proposta socialista de suspendre la taxa de terrasses el segon semestre de l’any

Ronchera (PSPV-PSOE) celebra que dos mesos després el PP d’Alcalà-Alcossebre aprove la proposta socialista de suspendre la taxa de terrasses el segon semestre de l’any
  • El portaveu del grup municipal socialista lamenta que l’alcalde i l’equip de govern del Partito Popular “voten de manera sistemàtica en contra de les nostres propostes per a després aplicar-les igualment”

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, celebra que el plenari municipal suspenga també la taxa municipal de terrasses per a comerços d’hostaleria durant la segona part de l’any en la localitat. Ronchera explica que “en el plenari municipal del mes de gener, vam demanar a l’equip de govern del Partit Popular que suspenguera aquesta taxa durant el segon semestre de l’any per tal de col·laborar amb l’economia local i ajudar a superar esta situació als bars i restaurants del nostre municipi. En aquell moment, ens van dir que no, com fan sistemàticament amb les propostes del PSPV-PSOE, però ara veiem que dos mesos després, per fi se farà realitat i suposarà un alleujament per als negocis d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, la qual cosa celebrem, ja que nosaltres sempre estarem al costat de la gent del nostre poble. Amb l’actitud del PP algunes terrasses, atès que està permesa la seua ampliació, hagueren pagat més que mai durant la temporada estival: la taxa de sempre més els metres ampliats. Un autèntic disbarat i perjuí econòmic”.

L’ajuntament manté este impost suspès en este primer semestre “pensàvem i pensem que pot ser una bona ajuda per a les empreses d’hostaleria” indica Ronchera i afegix que “per això ens alegrem que dos mesos tard, i després de l’incertesa generada als negocis, el PP decidisca escoltar-nos i posar en marxa la mesura. Ens trobem un PP que governa a base d’improvisació, rectificacions i allargar decisions i accions en el temps, deixant de banda propostes bones per al poble només perquè venen de l’oposició, però no anem a deixar de presentar-les si creiem que són bones per al municipi i ho farem encara que se’ns refusen en primera instància per a aprovar-les després”.

El representant socialista conclou dient que “cal recordar que la Generalitat Valenciana, presidida pel socialista Ximo Puig, i la Diputació de Castelló, amb el també socialista José Martí al front, va a invertir amb el Pla Resistir 286.457 euros per a aquells negocis més afectats per la pandèmia. Volem que el consistori també puga sumar esforços i des del PSPV-PSOE anem a treballar perquè així siga”.

Pujar