elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ronchera afirma que la partida pressupostària que el PP ha designat per al carril per a bicis i vianants a la carretera de les Fonts és "ridícula"

Ronchera afirma que la partida pressupostària que el PP ha designat per al carril per a bicis i vianants a la carretera de les Fonts és "ridícula"
  • El portaveu del grup municipal socialista explica que el pla de mobilitat fa una consignació d'1.116.000 euros i el PP només ha pressupostat 60.000 euros

MÉS FOTOS
Ronchera afirma que la partida pressupostària que el PP ha designat per al carril per a bicis i vianants a la carretera de les Fonts és "ridícula" - (foto 2)

El portaveu del PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert, Joan Ronchera, lamenta que l'equip de govern del Partit Popular haja dotat una partida pressupostària "ridícula" per a executar el carril per a bicis i vianants de la carretera de les Fonts. Segons el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) elaborat el novembre de 2019 la consignació pressupostària necessària per a donar al nucli costaner d'una xarxa d'itineraris per a bicis i vianants seria d'1.116.000 euros i el PP només ha pressupostat 60.000 euros.

Ronchera, qui també ha denunciat "l'abandó indecent" del carril bici de la carretera d'Alcossebre i de la platja del Carregador, qualifica de "vergonyós" que l'alcalde del PP Francisco Juan "presumisca d'aquest projecte quan la veritat és que el té oblidat en un calaix". "La gestió d'un bon governant es demostra amb fets, i els fets ens diuen que el PP suspén clamorosament en la consecució d'un municipi amb una bona infraestructura per a bicis i vianants. El govern de Francisco Juan aprova en propaganda, però suspén monstruosament en la gestió", diu Ronchera.

El portaveu del grup municipal socialista considera que 60.000 euros és "res" per a tots els projectes pendents, entre altres, el carril per a bicis i vianants de les Fonts. "Avui en dia es desconeix l'estat d'adquisició dels terrenys limítrofs d'aquest concorregut viari per a acabar d'executar aquest carril i també es desconeix l'existència d'un projecte. El que sí que es coneix és que la partida pressupostària és insuficient", assenyala Ronchera.

Ronchera també insta el PP a "preocupar-se per mantenir les vies per a ciclistes segures i en bon estat perquè la realitat és que no ho fa”.

Pujar