elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags recorreran Alcalà i Alcossebre i la tradicional recepció es realitzarà en l'exterior

Els Reis Mags recorreran Alcalà i Alcossebre i la tradicional recepció es realitzarà en l'exterior
  • Les cavalcades tindran lloc a les 16.30h en Alcossebre i a les 19.00h en Alcalà i comptaran amb animació infantil, batucada i la participació d'entitats locals

  • Després dels recorreguts, es realitzaran les recepcions de Ses Majestats d'Orient, en la plaça de l'Església d'Alcalà i en l'exterior de l'església de Alcossebre, seguint les normes de seguretat sanitàries

Els Reis Mags recorreran els carrers d'Alcalà i Alcossebre en dues cavalcades que tindran lloc demà 5 de gener, com a marca la tradició. En Alcossebre, donarà inici a les 16.30h amb recorregut pel camí L’Atall, plaça Constitució i carrer Rench fins a l'església mentre que, en Alcalà, començarà a les 19.00h, passant pels carrers General Cucala, Doctor Seguer, La Palma, Sant Nicolau, plaça Juan Vilanova, Molinet, Sant Joan i plaça de l'Església. A Melcior, Gaspar i Baltasar els acompanyarà el seu seguici de patges i, com és tradicional, es desplaçaran en calesa. La cavalcada estarà composta per animació infantil amb ninots de grans dimensions i batucades i participaran les entitats locals Alcozancos, A Cavall, l'Associació Musical Santa Cecilia i la colla de dolçainers Lo Xular.

Amb la finalitat d'adaptar l'acte a les normes de seguretat que exigeix la situació sanitària, la recepció dels Reis Mags se celebrarà en exteriors: en la plaça de l'Església d'Alcalà i a la porta de l'església de Alcossebre. Es demana a tots els assistents que respecten les mesures sanitàries com l'ús de màscara i mantenir la distància de seguretat i que tinguin en compte els espais marcats per l'organització. Per a minimitzar riscos de contagi de COVID-19, no es realitzarà el repartiment de regals als xiquets i xiquetes a la porta de l'església de Alcossebre ni per les cases d’Alcalà.

El regidor de Festes, Jordi Batiste, ha assenyalat que “el nostre objectiu és fomentar la il·lusió dels nostres xiquets i xiquetes, sent prudents i evitant situacions de risc, pensant en la salut i pensem que, tal com s'ha programat l'acte, podrem conjugar totes dues coses”.

Pujar