elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre obri la inscripció per al Campus Jove 2024

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre obri la inscripció per al Campus Jove 2024
  • De l'1 al 26 de juliol, en horari de matins, joves que estiguen cursant ESO, Batxillerat o Cicles Formatius podran participar en tallers, activitats i eixides

  • La inscripció es realitza en línia del 27 de maig al 2 de juny i el pagament de la matrícula a l'Ajuntament o Oficines Municipals de *Alcossebre del 3 al 7 de juny

Un any més, l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre aposta per organitzar una proposta lúdica i formativa per als joves de la localitat. Es tracta del Campus Jove, que se celebrarà de l'1 al 26 de juliol, en horari de matins de 10.30h a 13.30h, com a alternativa d'oci per a joves que estiguen cursant els seus estudis d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius –el que suposa un rang d'edat aproximat d'entre 12 i 18 anys-.

L'oferta lúdica consisteix en diverses activitats com a excursions, vela, paddle surf, cuina, laser combat, creativitat, etc. El Casal Jove, situat en el *Espai d’Oci d’Alcossebre, és el centre neuràlgic del Campus però l'Ajuntament s'encarrega del transport gratuït per als joves que resideixen en Alcalà.

Els preus van des dels 51 euros per a un mes complet i 30 euros per a una quinzena, als 91 euros per a un mes complet en cas de dos germans i 127 per a tres germans i 53 euros dos germans i 75 euros tres germans per a una quinzena. A més, s'aplicarà el 20% de descompte amb el Carnet Jove.

La inscripció ha de formalitzar-se en línia del 27 de maig al 2 de juny i el pagament de la matrícula ha de realitzar-se a l'Ajuntament d'Alcalà o Oficines Municipals d’Alcossebre del 3 al 7 de juny.

Pujar