8 de juliol de 2020 8/7/20

La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre obre el termini de candidatures per als Reis del Carnaval 2019

La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre obre el termini de candidatures per als Reis del Carnaval 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre obre el termini de candidatures per als Reis del Carnaval 2019 - (foto 2)

  Els interessats i interessades a representar al Rei o Reina del Carnaval d'Alcalà-Alcossebre 2017 ja poden presentar les seues candidatures, des del divendres 21 de desembre fins al dijous 10 de gener, al registre d'entrada de l'Ajuntament d'Alcalà i oficines municipals d'Alcossebre. Totes les sol·licituds presentades entraran a formar part d'un sorteig, que se celebrarà l'11 de gener a les 12.00 hores a l'Ajuntament, i del qual sortirà el nom del guanyador o guanyadora.

  Les bases per a l'elecció del càrrec contemplen que es poden presentar integrants de colles i que, després de ser elegit, la persona o colla no poden tornar a entrar en un sorteig fins passats tres anys. L'Ajuntament és l'encarregat de facilitar la carrossa mentre que el vestidor del Rei o Reina i els seus acompanyants corren al seu càrrec. Dins de les bases, també s'especifica que el Rei o Reina del Carnaval i el seu colla són els últims a entrar al Sambòdrom tancant així la desfilada del Carnestoltes, amb una coreografia especial.

  També s'obre el termini de presentació de candidatura per al càrrec de rei o reina infantil, càrrec creat per la Regidoria de Festes en la passada edició del Carnaval. Com en el cas del rei o reina adult, el rei o reina infantil serà l'encarregat de tancar les desfilades infantils presidint una carrossa i haurà de comptar amb acompanyants. Les desfilades infantils tindran lloc els dies 10 de febrer a Alcalà i 17 de febrer a Alcossebre, a partir de les 16.00h.

  Poden presentar-se tots els nens i nenes de 8 a 15 anys que estiguin interessats, inscrivint-se en l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d'Alcossebre. El sorteig del qual sortirà el nom del rei o reina tindrà lloc a l'Ajuntament d'Alcalà també tindrà lloc el 11 de gener.

  La regidora de Festes, Susan Guillamón, ha convidat a les colles i interessats i interessades a que s'inscriguen destacant que "com tots els anys, els veïns estan esperant que arribin les dates de Carnestoltes per poder participar. Esperem que, com l'any passat, siguen molts els que s'animen a presentar la seua candidatura".

  Pujar