9 de març de 2021 9/3/21

La Regidoria d'Esports posa en marxa el nou circuit cardiosaludable

La Regidoria d'Esports posa en marxa el nou circuit cardiosaludable - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria d'Esports posa en marxa el nou circuit cardiosaludable - (foto 2)

  Els veïns d'Alcalà de Xivert ja poden fer ús de la nova iniciativa de la Regidoria d'Esports per fomentar la pràctica esportiva i els hàbits que tenen cura de la salut: el nou circuit cardiosaludable ha marcat quatre itineraris -especialment pensats per caminar encara que també pot fer-se corrent - que discorren pel terme municipal i que compten amb diferents nivells de dificultat i distància. La iniciativa es presentava ahir, en el marc de les festes patronals, amb la participació d'un grup de veïns que va realitzar ja un dels itineraris marcats.

  El circuit surt de les instal·lacions esportives del camí Sant Miquel on s'ha instal·lat un senyal en la qual apareix el recorregut dels itineraris, distància, temps estimat de realització i calories consumides. La ruta groga compta amb una distància de 3,84 quilòmetres, amb un temps estimat de realització de 58 minuts i 215 calories consumides; la verda té 4,11 quilòmetres, una hora de realització i 230 calories; la blava és de 5,13 quilòmetres, 1 hora i 17 minuts i 286 calories i la vermella és la més extensa, amb 6,18 quilòmetres, 1 hora i 33 minuts i 345 calories.

  L'Alcalde Francisco Juan i la regidora Desa Pitarch van convidar a tots els veïns "a aprofitar aquest recurs ja que s'ha demostrat que caminar és un dels esports més complets que existeixen i reporta molts beneficis per a la salut". L'Alcalde ha insistit que "ja comptem amb moltes instal·lacions esportives de la que fan un bon ús molts veïns, com els gimnasos municipals a Alcalà i en Alcossebre, a les quals sumem aquest circuit pensat sobretot per a persones per a les quals està recomanat caminar".

  Pujar