27 de novembre de 2020 27/11/20

El PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert exigeix un despatx i mitjans tècnics per a poder realitzar la seua labor d'oposició

El PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert exigeix un despatx i mitjans tècnics per a poder realitzar la seua labor d'oposició - (foto 1)
  • Sol·licita tindre accés als expedients municipals “sense vigilància funcionarial de cap mena”

El portaveu del Grup Socialista a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, ha presentat un escrit en el Registre Municipal exigint un despatx tècnicament ben dotat, que dispose de tots els mitjans informàtics que necessita un grup polític per a desenvolupar de forma satisfactòria la labor de control a l'equip de govern.

Ha recordat a l'alcalde del PP, Francisco Juan, que “estem en 2019 i que els quatre regidors del Partit Socialista necessiten un espai digne per a realitzar la labor fiscalitzadora i propositiva que esperen les 1.200 persones que el passat 26-M van optar per un vot socialista”.

Aquests edils també insten a l'alcalde a donar les ordres oportunes que els permeten tindre accés als expedients municipals a través de la seu electrònica, sense que cap funcionari els estiga vigilant, com ve ocorrent fins hui.

El portaveu socialista demana a més que l'equip de govern li remeta les actes de les juntes de govern local en els terminis legalment establits.

Finalment, Ronchera exigeix que a través dels mitjans de comunicació municipals es procedisca a difondre les propostes que realitzen els edils del PSPV-PSOE.

Són mesures “imprescindibles” que “han d'adoptar-se com més prompte millor en honor del joc net i de la transparència democràtica”.

Pujar