elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre sol·licita que l’escola d’estiu del municipi compte amb servei de menjador a partir d’enguany

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre sol·licita que l’escola d’estiu del municipi compte amb servei de menjador a partir d’enguany
  • El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que “la mesura permetria a molts veïns i veïnes del poble conciliar el treball i la família més fàcilment”

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre sol·licita que l’escola d’estiu del municipi compte amb servei de menjador a partir d’enguany. El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que “la mesura permetria a molts veïns i veïnes del poble conciliar el treball i la família més fàcilment. Se podría aprofitar este any per comprovar la demanda que existix al municipi”. Es tracta d’una iniciativa que els socialistes van demandar en l’últim plenari a l’equip de govern del PP i que està a l’espera d’una resposta per part dels responsables de l’ajuntament.

“Tenint en compte que el nostre és un municipi molt turístic, la temporada estival fa que moltes famílies troben complicat conciliar perquè els seus fills i filles ja no tenen escola”, reconeix Ronchera. El responsable dels socialistes a Alcalà de Xivert-Alcossebre destaca la importància d’oferir als xiquets i xiquetes de la localitat la possibilitat de dinar en l’escola d’estiu.

A més de tirar endavant la proposta socialista, el seu portaveu reclama bonificacions del servei de menjador a les famílies nombroses o monoparentals, als xiquets i xiquetes participants amb discapacitat igual o superior al 33 %, a les famílies amb atur de llarga durada (més d’un any), a les famílies que no superen l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM) i a les dones víctimes de violència de gènere. “Des del Grup Municipal Socialista fa anys que fem una aposta ferma per la conciliació laboral i l’ajuda als col·lectius més vulnerables”, conclou Joan Ronchera.

Pujar