elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa millores per al reglament d’ús de les instal·lacions esportives del municipi

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa millores per al reglament d’ús de les instal·lacions esportives del municipi
  • El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que “el text s’aprovarà el dimecres i inclou diverses modificacions que vam fer per tal d’adequar-lo a les necessitats dels usuaris”

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa millores per al reglament regulador del règim intern de les instal·lacions esportives del municipi. El portaveu socialista, Joan Ronchera, explica que “el text se sotmetrà a votació el proper plenari este dimecres i inclou diverses modificacions que vam fer per tal d’adequar-lo a les necessitats dels usuaris i usuàries”.

Des del Grup Municipal Socialista celebren que s’hagen introduït al text les seues propostes. “La norma inicial només contemplava l’obertura al públic de les instal·lacions esportives i gimnasos municipals com a mínim en horari exclusiu de vesprada, un greu perjuí per a tots aquells usuaris que necessàriament opten per fer ús en horari matinal. Afortunadament, s’ha modificat”, afirma Ronchera.

Un altre canvi arran de les propostes socialistes és que el reglament passa de contemplar només algunes instal·lacions a ser d’aplicació en totes les del municipi, explica el portaveu. A més a més, afig Joan Ronchera, “hem demanat que l’oposició estiga representada en la comissió de seguiment contemplada en el reglament per tal de desenvolupar eficaçment la nostra acció fiscalitzadora”. 

“Nosaltres treballem pensant sempre en la ciutadania i en millorar la seua qualitat de vida, fent una oposició responsable, rigorosa i útil”, defensa el representant dels socialistes a Alcalà de Xivert-Alcossebre. “Tot i que molts veïns i veïnes ens han fet arribar el seu malestar respecte de la gestió per part de l’equip de govern popular de les instal·lacions esportives, esperem que la licitació del servei siga exitosa”, conclou Ronchera.

Pujar