elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa la construcció d’escoles infantils municipals per tal de donar servei a totes les famílies que ho necessiten

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa la construcció d’escoles infantils municipals per tal de donar servei a totes les famílies que ho necessiten
  • El portaveu socialista, Joan Ronchera, assegura que “és l’única solució després que la mala gestió del PP haja deixat fora a alumnes de l’únic centre de 0-3 anys a Alcossebre”

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa la construcció d’escoles infantils municipals per tal de donar servei a totes les famílies que ho necessiten. El portaveu socialista, Joan Ronchera, assegura que “és l’única solució després que la mala gestió del Partit Popular haja deixat fora alumnes de l’únic centre de 0-3 anys d’Alcossebre” i afegeix que “ els socialistes portàvem en el nostre programa electoral com un dels compromisos principals la construcció de dos escoletes infantils”. La conversió de l’única guarderia del nucli costaner en escola infantil municipal suposa una reducció de la ràtio, “un problema que el govern popular no ha sabut solucionar amb eficàcia i que ha estat plagat de mentides, provocant massa malestar a les famílies afectades”.

El municipi disposa de més d’un milió d’euros de romanents, als que s’han d’afegir les ajudes de la Diputació de Castelló i la Generalitat incondicionades del Fons de Cooperació amb 300.000 euros, el Pla 135 amb 123.900 euros o Reactivem Obres amb quasi 50.000 euros. Tot i tenir recursos suficients, lamenta el representant dels socialistes al municipi, “el PP no aposta per l’educació pública i preferís perjudicar a les famílies del poble deixant-les sense educació prematura per als seus fills i filles”.

La demanada de millores en matèria d’educació no és nova, “des del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre hem plantejat en diverses ocasions la possibilitat d’implantar ajudes municipals complementàries per als estudiants, universitaris i FP, un bo material escolar, un conveni amb les empreses locals perquè els estudiants titulats puguen fer pràctiques professionals per ampliar experiència i el PP s’ha negat en tot moment”, explica el portaveu. Per tot açò, explica Ronchera, “demanem la dimissió de l’alcalde perquè ens deixe treballar pel benestar dels veïns i veïnes del poble”. 

Pujar