elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre celebra la nova aportació de més de 280.000 euros que faran la Diputació i la Generalitat en la localitat

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre celebra la nova aportació de més de 280.000 euros que faran la Diputació i la Generalitat en la localitat
  • El portaveu, Joan Ronchera, demana a l’alcalde del PP que “gestione els recursos que estan arribant de les diferents administracions per a fer front a la recuperació econòmica de la localitat”

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre celebra la nova injecció econòmica de 280.407 euros que farà la Diputació de Castelló i la Generalitat a la localitat a partir del dimarts 20 d’abril. Estes ajudes s’emmarquen dins del Fons de Cooperació Municipal 2021 per a afrontar la recuperació econòmica. Una quantiosa inversió que el portaveu socialista, Joan Ronchera, espera que “l’ajuntament, dirigit pel Partit Popular, sàpiga aprofitar. Li demanem a l’alcalde que la gestione de forma responsable i es pose a treballar per a complementar estos programes i fer que la ciutadania de la nostra localitat puga vore com millora la seua qualitat de vida. Per a fer això, ha d’abandonar eixa postura de victimisme a la que ens té acostumat el PP”.

Dels 280.407 euros, 186.938 euros els aportarà la Diputació, el doble respecte a l’any 2020, i 93.469 euros la Generalitat Valenciana. Ronchera recorda que “estan arribant més diners que mai al nostre poble, és el moment d’aprofitar-ho i ajudar tant a la nostra economia com a la ciutadania i posar en marxa actuacions que la localitat necessita urgentment, per això, l’alcalde ha d’abandonar el discurs de queixa contínua i passar a l’acció amb propostes i polítiques de col·laboració amb les veïnes i veïns”.

A banda d’esta inversió, la Diputació, des que està presidida pel socialista José Martí, ha destinat altres inversions com el Pla Director del Castell, les obres de consolidació de la muralla Albacar, la quantia aparellada al Pla 135 per a obres i serveis; el Pla Reactivem Obres per a inversions sostenibles, la subvenció per a la contractació d’un equip per a Serveis Socials i Reactivem Empreses, que arribarà pròximament, per a negocis i professionals del poble. “L’ens provincial també ha col·laborat en l'activació de línies d'ajudes pròpies per a pal·liar els efectes de la Covid-19 que repercutiran positivament a Alcalà de Xivert-Alcossebre”, assegura Ronchera, i afirma que “a estos milers d’euros cal sumar les ajudes impulsades per la Generalitat amb el Pla Resistir, és a dir, en total és una gran injecció econòmica que hem d’aprofitar”.

Pujar