elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV proposa invertir en les actuacions urgents del Pla de Sanejament Municipal per als pressupostos del 2022

El PSPV proposa invertir en les actuacions urgents del Pla de Sanejament Municipal per als pressupostos del 2022
El PSPV proposa invertir en les actuacions urgents del Pla de Sanejament Municipal per als pressupostos del 2022
  • El portaveu Joan Ronchera també insta al PP a incloure l’asfaltat del passeig Herois del Marroc, l’adequació de camins i continuar amb la xarxa urbana de carrils bici i ciclocarrers

MÉS FOTOS
El PSPV proposa invertir en les actuacions urgents del Pla de Sanejament Municipal per als pressupostos del 2022 - (foto 2)

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre continua fent propostes per al pressupost del 2022. En este cas, el portaveu socialista al consistori, Joan Ronchera, ha proposat al Partit Popular que mantinga una partida notable per a executar les inversions més urgents del Pla de Sanejament Municipal. Ronchera explica que “al citat pla, trobem com a urgent la inversió de 2,5 milions d’euros d’un total valorat en 15,7 milions. Als darrers comptes hem trobat a faltar una partida per a anar executant els projectes més apressants diagnosticats en el document”.

El portaveu socialista argumenta que “òbviament s’ha de suplementar amb ajuda d’altres administracions però l’assumpte és seriós i hi ha massa infraestructures de la xarxa bàsica de sanejament d’aigües danyades que necessiten millores que no poden esperar. La resposta de l’equip de govern del Partit Popular és certament decebedora davant d’esta objectiva realitat” i afegix que “cal recordar que s’han fet moltes promeses d’un suposat informe econòmic per la implantació d’un possible cànon que finançaria les obres del Pla o la constitució d’una Comissió Local de Seguiment del Pla de Sanejament, però a l’hora de la veritat no s’ha fet res”.

Les i els socialistes d’Alcalà i Alcossebre també han proposat al PP que incloga als comptes una partida sòlida per a l’adequació de camins “perquè som el segon terme més gran de la província i la partida de conservació de camins rurals s’ha anat minorant i pensem que açò s’ha de millorar”. A més, Ronchera indica que “també proposem continuar amb la xarxa urbana de carrils bici i ciclocarrers perquè l’execució del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible està sent molt lenta i ineficaç” i també, per finalitzar, “reiterem a l’equip de govern la proposta d’asfaltat del passeig Herois del Marroc, que és una de les vies centrals amb molt de trànsit que presenta des de fa massa anys un estat deficient i esperem que aparega als comptes municipals per al proper exercici”.

Pujar