elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE d'Alcalà de Xivert rebutja sol·licitar més efectius per a la Guàrdia Civil i la permanència de la caserna d’Alcossebre"

PP: "El PSOE d'Alcalà de Xivert rebutja sol·licitar més efectius per a la Guàrdia Civil i la permanència de la caserna d’Alcossebre"
  • El PP eleva al ple de la corporació una iniciativa en defensa de l'increment de mitjans de la Guàrdia Civil i del Cos Nacional de Policia (CNP) que el PSOE rebutja

El PSOE d'Alcalà de Xivert ha votat en contra de la proposta d'ampliació de plantilles per a la Guàrdia Civil que el PP va plantejar este passat dimecres 29 en ple i que reclamava, així mateix, que no es tancara la caserna auxiliar d’Alcossebre, sinó que es garantira la seua permanència i fins i tot s'estudiara la seua millora.

La iniciativa promoguda pel PP es registrava en instàncies consistorials després que el Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) publicara el passat 2 de gener el possible tancament de les casernes d'Artana, Alcossebre, Betxí, Benassal i Lucena.

Davant este escenari, “no podíem romandre com si res ocorreguera, perquè Alcossebre és un d'eixos llocs auxiliars que són susceptibles d'acabar tancats. I no volem que això puga arribar a passar, volem que continuen operatius i que, si és possible, s'amplie la seua operativitat”. Per este motiu, tal com ha assenyalat la presidenta del PP local, María Agut, “elaborem una iniciativa per a debatre en ple i remetre al Govern d'Espanya amb l'objectiu de transmetre l'opinió d'esta corporació davant una mesura que ens genera inquietud”. “Creiem que la labor que exercix la Guàrdia Civil en Alcalà i Alcossebre és bàsica i fonamental. Minvar els seus efectius o, si és el cas, arribar a tancar el lloc auxiliar de la platja seria una decisió dramàtica per al nostre municipi que no desitgem que ocórrega”.

La presidenta del PP local i també regidora en el consistori ha lamentat l'actitud del PSOE i ha considerat “que en qüestions com esta no hauria d'haver-hi un interés ideològic, sinó l'interés pel nostre poble. Lamentablement hi ha els qui anteposen el secundari al que per a nosaltres és el fonamental”, ha conclòs Agut.

Pujar