elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Portes obertes per a conéixer la renovació i millores de l'edifici municipal del Centre de Jubilats d'Alcalà de Xivert

Portes obertes per a conéixer la renovació i millores de l'edifici municipal del Centre de Jubilats d'Alcalà de Xivert
  • Els dies 26 i 27 de setembre els veïns i veïnes podran visitar les renovades instal·lacions i conéixer els serveis que es prestaran a través de l'Associació de Jubilats i Pensionistes

MÉS FOTOS
Portes obertes per a conéixer la renovació i millores de l'edifici municipal del Centre de Jubilats d'Alcalà de Xivert - (foto 2)

Les obres de renovació del Centre de Jubilats d'Alcalà de Xivert estan ja finalitzades i podran visitar-se per part de tots els veïns i veïnes de la localitat. Amb la finalitat de mostrar l'adequació i millora d'aquestes instal·lacions, des de l'Associació de Jubilats i Pensionistes s'han organitzat unes jornades de portes obertes i informatives que tindran lloc el dissabte 26 i el diumenge 27 de setembre, en horari de 10.00h a 14.00h i de 16.30h a 19.30h. Amb la finalitat d'habilitar un circuit unidireccional, que evite aglomeracions, l'entrada es realitzarà pel carrer Sant Mateu i l'eixida pel nou accés del carrer Maestrat. En el transcurs de les jornades s'informarà sobre els nous serveis que es prestaran en el Centre a càrrec de professionals, com les consultes de podologia, nutrició, fisioteràpia, piscina terapèutica i gimnàs-rehabilitació.

Les obres d'adequació, a càrrec de l'Ajuntament, han consistit en la construcció d'un nou accés en el carrer Maestrat, la renovació de paviment i instal·lacions de la piscina terapèutica, condicionament del gimnàs, modernització de les instal·lacions del bar-cafeteria, remodelació de la porta d'accés i zona exterior, renovació de servei  i sistemes d'electricitat i lampisteria.

“La millora en tot el Centre de Jubilats i sobretot en la zona del bar serà molt visible, donant-li una nova vida i possibilitats a aquest edifici municipal, que esperem tinguen bon acolliment per part no sols dels socis sinó de tota la ciutadania”, ha destacat l'Alcalde Francisco Juan.

Pujar