elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local treballa per millorar el seu temps de resposta davant els avisos

La Policia Local treballa per millorar el seu temps de resposta davant els avisos

    La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre treballa en la disminució del temps de resposta davant les alertes, per tal d'incrementar la qualitat i eficàcia en els serveis. Dins d'aquesta planificació, cobra una vital importància la implicació dels ciutadans a l'hora de transmetre els seus requeriments a la Policia Local de la forma més ràpida possible. Segons demostren recents estudis, és una problemàtica generalitzada en tots els municipis que els ciutadans demoren molt la seua cridada o avís, bé per desconeixement, inseguretat o per pensar que és un fet sense rellevància. Per això, des de l'Ajuntament s'iniciarà una campanya a través del web municipal, xarxes socials i cartelleria, per tal de conscienciar els ciutadans que una ràpida comunicació amb la Policia Local evita que es cometen delictes, s'envïen efectius amb la màxima diligència o s'atenguen situacions que requereixen atenció immediata.

    L'inspector-cap de la Policia Local d'Alcalà-Alcossebre, Oscar Vico, destaca que "estem convençuts que, si els ciutadans s'impliquen i alerten de manera ràpida a la Policia, millorarà ostensiblement el temps de resposta i, d'aquesta manera, ajudarà a la prevenció i augmentarà la sensació de seguretat dels veïns " i insistia que" en molts casos aquests segons o minuts que tarden a cridar són vitals ".

    La implantació de la policia de proximitat i la coordinació i optimització de la presència d'efectius en els dos nuclis urbans són les principals línies en què també es treballa per millorar el temps de resposta. Els telèfons per contactar amb la Policia Local d'Alcalà-Alcossebre són el 964 41 00 00 i 608 86 61 03.

    L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "la Policia Local està al complet servei de la ciutadania i el motiu d'apel·lar a la seua col·laboració, a l'hora que ens transmeten la màxima informació possible de forma ràpida, és precisament millorar i fer més eficient la tasca dels agents i incrementar la seguretat ciutadana". Juan ha volgut valorar i agrair "la important tasca de control i seguretat i els esforços que realitza la plantilla de la Policia Local d'Alcalà-Alcossebre que han de fer front a un augment destacat de la població i, per tant, de diferents problemàtiques, durant els mesos d'estiu".

    Pujar