elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre intensificarà la vigilància en zones rurals i mitjançant un dron

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre intensificarà la vigilància en zones rurals i mitjançant un dron
  • El Consell Local Agrari, Policia Local i guarda rural coordinen els dispositius de seguretat al camp de cara a l'inici de la campanya citrícola i d'hortalisses d'hivern

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre intensificarà la seua presència en zones rurals, davant l'arribada de la nova campanya citrícola i de recollida de les hortalisses d'hivern. Aquest augment de presència d'efectius es completarà amb la novetat de vigilància aèria mitjançant un dron que es posarà en marxa en els pròxims mesos. Així es va tractar en l'habitual reunió de coordinació de seguretat rural, en la qual estan presents els membres del Consell Local Agrari -presidit pel regidor d'Agricultura, Juan Carlos Barceló, el cap de la Policia Local i el guarda rural. Tal com es va acordar, s'augmentarà la presència policial a les diferents partides rurals o en aquelles zones de concentració de collites, en diferents horaris tant diürns com especialment nocturns, amb la finalitat que els agricultors senten més protegides les seves collites i els amics de l'aliè se senten més controlats.

L'edil Juan Carlos Barceló destaca que "estem davant d'una nova campanya de recol·lecció de les diferents fruites i hortalisses d'hivern i intensificar la presència policial en l'àmbit rural és fonamental durant aquests mesos ja que no hem d'oblidar que l'agricultura és un dels principals motors de la nostra economia local".

Per la seua banda, el cap de la Policia Local, Abel Serret indica que "per tercer any, realitzarem aquesta tasca dissuasòria tan fonamental per salvaguardar l'esforç dels nostres agricultors i aquest any anem a implantar la novetat de sobrevolar per les diferents zones de concentració citrícola un dron de vigilància, un element que facilitarà la nostra tasca ja que, entre altres funcions, té un sensor que detecta moviments nocturns".

 

Pujar