elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les platges d'Alcossebre renoven les quatre banderes blaves per a Carregador, Romana, Moro i Manyetes

Les platges d'Alcossebre renoven les quatre banderes blaves per a Carregador, Romana, Moro i Manyetes
  • La Fundació per a l'Educació Ambiental i ADEAC confirmen també el distintiu per al Sender Blau que uneix les platges del Carregador i Romana

Les platges d'Alcossebre han renovat les quatre banderes blaves per a platges que atorga la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE)  a través d'ADEAC  (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) Aquest guardó és un distintiu internacional que reconeix l'elevada qualitat de les aigües, la qualitat mediambiental i els serveis que es presten. Les platges de Carregador, Romana, Manyetes i Moro han revalidat el distintiu, col·locant a la localitat, un any més, entre les més guardonades de la província. A aquestes quatre banderes blaves de platges se suma la de la Sendera Litoral que uneix les platges de Carregador i Romana.

L'Alcalde Francisco Juan ha insistit que “aquest guardó és un distintiu que reconeix l'elevada qualitat de l'aigua de les platges així com l'esforç que realitzem per a mantindre tots els seus serveis i infraestructures en condicions òptimes. Un esforç que enguany serà major, si cap, a causa de les mesures preventives per a evitar el contagi de COVID-19 a les nostres platges". Juan ha destacat que "Alcossebre és un lloc privilegiat com ho demostren els cinc distintius que un any més tornen a reconéixer-nos com un litoral ben gestionat i que vela per la qualitat mediambiental".

 

Pujar