elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El parc del camí Ferrocarril d'Alcalà es convertirà en una zona esportiva i de jocs

El parc del camí Ferrocarril d'Alcalà es convertirà en una zona esportiva i de jocs
  • L'Ajuntament destinarà 125.000 euros de romanents de tresoreria i una aportació de 49.560 euros del Pla Reactivem Obres de la Diputació de Castelló

MÉS FOTOS
El parc del camí Ferrocarril d'Alcalà es convertirà en una zona esportiva i de jocs - (foto 2)

El ple de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha aprovat avui destinar 125.000 euros de romanents de tresoreria a una actuació que completarà el gran parc i zona verda del camí Ferrocarril d'Alcalà. La modificació pressupostària s'ha aprovat amb els vots a favor de Partit Popular, Compromís i Ciutadans i l'abstenció del Partit Socialista. L'actuació té un cost total de 175.000 euros que es completaran amb una aportació de 49.560 euros del Pla Reactivem Obres de la Diputació de Castelló.

Amb aquesta nova actuació, que se situa en la zona més pròxima a la via de ferrocarril i a  continuació de la zona annexa a la via urbana que s'està executant en l'actualitat, prevaldrà el contacte amb la naturalesa, amb grans espais de jardins de terra i vegetació, en convivència amb espais de gaudi a l'aire lliure i promoció d'hàbits saludables per a diferents grups de població com un parc infantil natural amb elements de fusta, arenero i jocs didàctics, una zona de tirolina, espai de work-out amb exercicis de musculació i estiraments per a joves, zona de skatepark infantil i zona per a berenadors. A més, al costat de la zona de work-out, s'habilitarà un espai obert d'esplai que servirà com a element d'unió entre les diferents zones.

L'Alcalde Francisco Juan ha recordat que “aquest projecte ens il·lusiona especialment ja que convertim uns terrenys que estaven infrautilitzats en un espai públic destinat al gaudi de totes les edats i molt necessari en el nucli d'Alcalà, donant protagonisme als espais verds i zones d'oci i convivència”.

Pujar