elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la inscripció al Club de Lectura d'Alcalà de Xivert

Oberta la inscripció al Club de Lectura d'Alcalà de Xivert
  • El Club s'inaugurarà amb una xerrada de l'escriptor Ignacio Martínez de Pisón, el divendres 13, a les 19.30h, a la Biblioteca d'Alcalà

Les persones interessades a formar part del nou Club de Lectura d'Alcalà de Xivert ja poden realitzar la seua inscripció en els formularis que trobaran a l'Ajuntament d'Alcalà i oficines municipals d'Alcossebre. Les sessions del Club començaran a rodar el 15 de gener a les 18.00h a la Biblioteca d'Alcalà i la primera de les obres que es llegiran serà La Buena Reputación d'Ignacio Martínez de Pisón (Premi Nacional de Narrativa 2015). Precisament, la jornada inaugural del Club de Lectura tindrà lloc el divendres 13 de desembre, a les 19.30ha la Biblioteca d'Alcalà, amb una xerrada literària oberta a tot el públic, a càrrec d'Eduardo Martínez de Pisón que parlarà sobre "L'escriptor , la literatura i la seua relació amb el lector mitjançant l'obra ". L'assistència a aquesta xerrada és totalment lliure, tant per als interessats a entrar a formar part de Club com per als que no.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha animat a "totes els veïns i veïne aficionats a la lectura que no deixen passar aquesta oportunitat de participar en un Club de Lectura que serà molt interessant i enriquidor ja que comptarà amb la coordinació d'una professional experta en gestió cultural i la participació d'autors ".

Pujar