24 de febrer de 2020 24/2/20

Nous tractaments preventius contra els mosquits a Alcalà-Alcossebre

Nous tractaments preventius contra els mosquits a Alcalà-Alcossebre - (foto 1)
  • Des de fa setmanes, s'han aplicat amb l'objectiu de combatre els focus existents abans de la Setmana Santa

MÉS FOTOS
Nous tractaments preventius contra els mosquits a Alcalà-Alcossebre - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre reforçarà els tractaments contra els mosquits a les zones no urbanes amb l'objectiu de combatre aquests focus en els terrenys abandonats circumdants als nuclis de població creant un cordó que evite la proliferació d'aquests dípters. L'empresa Lokímica S.A., encarregada de desenvolupar les diferents accions preventives durant tot l'any ja ha començat els tractaments preventius. La quantitat de tractaments en les zones no urbanes i l'efectivitat a través de la coordinació amb els municipis veïns són aspectes clau a l'hora d'optimitzar els recursos humans i materials en la lluita antivectorial.

Durant les passades setmanes, Regidoria de Serveis i empresa han coordinat les actuacions preventives de cara al període de Setmana Santa per garantir que veïns i visitants puguen gaudir de les vacances.

A més dels tractaments preventius, se seguiran atenent de manera personalitzada les incidències dels veïns i veïnes i es realitzarà una campanya que inclourà xerrades de conscienciació orientades als hàbits recomanables en l'entorn domèstic. També es comença el tractament larvicida en els embornals del municipi per evitar la proliferació del mosquit tigre a l'entorn urbà.

Pujar