30 de novembre de 2020 30/11/20

Nadalparc ja està en marxa a l'Espai d'Oci d'Alcalà

Nadalparc ja està en marxa a l'Espai d'Oci d'Alcalà - (foto 1)
  • Fins el 28 de desembre a Alcalà de Xivert i els dies 2 i 3 de gener a Alcossebre, amb activitats didàctiques, de diversió i un nou espai dedicat a la literatura infantil

MÉS FOTOS
Nadalparc ja està en marxa a l'Espai d'Oci d'Alcalà - (foto 2)

Els xiquets i xiquetes d'Alcalà de Xivert ja poden aprofitar el seu temps d'oci nadalenc a Nadalparc, ubicat a l'Espai d'Oci d'Alcalà fins al 28 de desembre i en el CESAL d'Alcossebre, els dies 2 i 3 de gener. En totes dues ubicacions, l'horari és de 10:00h a 13:00h i de 16.00h a 18.30h. El NadalParc ha obert avui les portes amb una zona recreativa, amb billars i jocs; zona de circuits d'aventura i espai de moviment, en el qual es realitzen balls i caracteritzacions; zona de maquillatge, manualitats i photocall amb motius nadalencs. Com a novetat, un espai literari en el qual, a manera de fòrum, es presenten llibres infantils i es realitzen jocs aprofitant la temàtica de les obres presentades. Aquest espai s'inaugura aquesta vesprada amb el llibre "La papallona Matilda" a càrrec de Rosabel Canòs.

A més, per facilitar la participació de les famílies, compta amb una sala de lactància i canviador de bolquers.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, recalcava que "com tots els anys, no pot faltar aquest espai en què els nostres xiquets i xiquetes poden aprofitar el temps de les seues vacances escolars, amb activitats divertides i didàctiques, contribuint així a la conciliació familiar" .

 

Pujar