23 de setembre de 2020 23/9/20

La millora de la carretera de les Fonts d’Alcossebre inclourà carril bici, prolongació de la zona per als vianants i nova il·luminació

La millora de la carretera de les Fonts d’Alcossebre inclourà carril bici, prolongació de la zona per als vianants i nova il·luminació - (foto 1)
  • L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja ha aprovat que s'inicien els tràmits per a disposar dels terrenys de la primera fase del projecte

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre avança la tramitació per a començar l'execució de les obres de millora de la carretera de les Fonts, que consistiran en la prolongació de la zona per als vianants, un carril bici i la millora de la il·luminació en tot el tram, des de la zona peatonal ja existent, al costat de la rotonda de les Fonts, fins a la rotonda del Tossalet.

El consistori ha aprovat ja la relació dels propietaris dels sòls afectats per l'execució del projecte en la seua primera fase. Es tracta d'un pas imprescindible per a començar l'execució de l'obra ja que, com afecta terrenys privats, ha de realitzar-se una relació de terrenys inclosos, redactar una proposta de conveni de reserva d'aprofitament i traslladar-ho als propietaris amb la finalitat d'arribar a acords per a la seva adquisició. Aquest tràmit correspon als propietaris afectats en el primer tram de la carretera, des de la zona per als vianants ja existent –al costat de la rotonda de les Fonts- fins a la urbanització Montemar.

L'Alcalde Francisco Juan ha informat que “ja comptem amb l'estudi topogràfic per a traçar el recorregut de tot el projecte i amb el projecte detallat de la primera fase per a poder començar amb la tramitació i l'execució. Les següents fases s'aniran desenvolupant de manera progressiva, conforme anem tramitant la disponibilitat dels terrenys i aplicant les mateixes característiques constructives que en la primera fase”. Juan ha recordat que “es tracta d'un projecte prioritari per a l'equip de govern ja que aquesta carretera compta amb una gran afluència, tant de vianants com de vehicles, i pensem que amb aquesta obra afavorim una mobilitat més sostenible i segura per a tots”.

Pujar