elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El mercat estival de Alcossebre es trasllada al Passeig Marítim

El mercat estival de Alcossebre es trasllada al Passeig Marítim
  • Des de l'Avinguda Blasco Ibáñez fins al camí Palau, amb l'objectiu de dotar-lo de major amplitud i evitar aglomeracions de persones

  • El mercat ambulant se celebrarà tots els dimarts de juny a octubre, de 17.00h a 22.00h

El mercat ambulant d’Alcossebre, un dels majors focus d'atracció turística de la localitat durant el període estival, estrenarà ubicació aquest estiu. A partir del pròxim 7 de juny i fins al 25 d'octubre, els 136 llocs de venda se situaran en el camí L’Atall- zona Passeig Marítim, en concret, des de la intersecció de l'avinguda Blasco Ibáñez fins a la intersercción del camí Palau. Els llocs de venda d'alimentació continuaran situant-se en l'aparcament al costat de la caserna de la Guàrdia Civil.

L'any passat, a causa de les restriccions motivades per la COVID-19, el mercat es va situar en el Passeig Marítim, des del carrer Ametler fins al camí Palau i el carrer Bovalar. Amb la finalitat de respectar les mesures de seguretat imposades, es van dividir els llocs del mercat en dos blocs, alternant-se els llocs de venda cada 15 dies. Enguany, al ja poder situar tots els llocs de venda i tenint en compte que el port esportiu Les Fonts compta amb un únic accés per a vehicles situat en el centre del mercat anterior a la pandèmia, ha estat necessari optar per un nou emplaçament.

Aquesta nova ubicació compta amb tots els informes tècnics favorables i, per part de la Policia Local, es realitzaran les accions que corresponguen, de cara a la restricció del pas de vehicles o habilitar passos per a vehicles d'emergències o residents.

“Pensem que amb aquesta ubicació, més cèntrica i molt més àmplia, dotem de major atractiu i comoditat a aquest mercat estival que visiten moltes persones”, ha explicat el regidor de Comerç, Miguel Martorell, destacant que “s'ha fet un esforç repartint l'espai disponible per a donar cabuda al major nombre possible de llocs”.

Pujar