elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzat a la Serra d'Irta un veí d'Alcàsser que portava tres dies desaparegut

Localitzat a la Serra d'Irta un veí d'Alcàsser que portava tres dies desaparegut
  • L'home havia romàs tot el temps a l'interior del seu vehicle i va manifestar als agents que pretenia posar fi a la seua vida

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, han fet possible la localització d'un home de 54 anys, veí d'Alcàsser (València), la desaparició del qual havia sigut denunciada per part de la seua esposa en el lloc principal de la Guàrdia Civil de Picassent i es trobava en situació de cerca, per part de les autoritats.

La troballa va ser possible arran de la trucada telefònica d'un particular a la Policia Local, el dimarts 13 d'abril, alertant sobre la presència d'un vehicle, en ple parc natural de la Serra d’Irta, amb senyals d'haver sigut forçat i amb un home dormint en el seu interior. Immediatament, efectius de Policia Local i Guàrdia Civil del lloc d'Alcalà es van personar en el lloc, localitzant el vehicle en una pista forestal. Després d'interceptar-lo, ja que en aquell moment presentava intenció d'abandonar el lloc, es van realitzar les corresponents gestions per a identificar al conductor que va manifestar “portar tres dies amagat en el vehicle” i va confessar intencions suïcides. Tots dos cossos de seguretat van tranquil·litzar a l'individu realitzant, posterioment, les corresponents gestions amb la central del COC Guàrdia Civil que van confirmar que constava una denúncia de desaparició interposada contra ell. Després de localitzar a la seua esposa, va quedar al seu càrrec.

Pujar