elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'obra del nou Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre afronta la seva recta final

L'obra del nou Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre afronta la seva recta final
  • Durant el mes d'agost, els treballs se centren en l'interior de l'edifici i es calcula que l'edifici pugui estar operatiu al desembre

  • S'ha dotat una partida econòmica de 25.000 euros per a la compra del material lúdic i formatiu del Casal Jove

MÉS FOTOS
L'obra del nou Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre afronta la seva recta final - (foto 2)

El nou edifici municipal Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre es troba en la recta final de la seua construcció. Aquest nou equipament, situat al carrer Bedoll, té una superfície construïda de més de 1.400 metres quadrats i albergarà, en lA planta baixa, un gran espai diàfan, amb lloc per a la ubicació d'un escenari mòbil i possibilitat d'adaptació a les necessitats existents, a l'hora de celebrar actes de diferent tipus. En la primera planta, es distribuiran despatx i sales multifuncionals destinades al Casal Jove. En la part exterior de l'edifici, se situaran aparcaments per a vehicles.

L'edifici ja compta amb la coberta instal·lada i tots els tancaments finalitzats, s'ha instal·lat la fusteria metàl·lica i el xapat exterior. A l'interior, els banys ja tenen els revestiments instal·lats i les sales ja compten amb les zones de Pladur finalitzades. Ja s'ha instal·lat també l'aïllament acústic tant en la coberta com en la façana. Durant el mes d'agost, els treballs se centren en l'interior de l'edifici, per a evitar molèsties al veïnat, i es preveu que l'obra puga estar finalitzada al desembre.

D'altra banda, l'Ajuntament ha dotat una partida de 25.000 euros per a la compra de material lúdic i d'entreteniment del Casal Jove, que inclou jocs de taula, jocs d'habilitat, material informàtic, pantalles, altaveus, etc., segons les necessitats recollides per la tècnic municipal de Joventut.

L'Alcalde Francisco Juan ha mostrat la seva confiança que “tal com ha succeït amb el Espai d’Oci d'Alcalà siga un edifici molt aprofitat per les associacions locals i ciutadania en general, per a actes diversos com a festivals escolars, congressos, actuacions culturals, etc.”

Pujar