elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'edifici de l'estació de tren d'Alcalà de Xivert ja és accessible

L'edifici de l'estació de tren d'Alcalà de Xivert ja és accessible
  MÉS FOTOS
  L'edifici de l'estació de tren d'Alcalà de Xivert ja és accessible - (foto 2)

  L'edifici de l'estació de tren d'Alcalà de Xivert ja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, que es desplacen en cadires de rodes o per afavorir l'entrada a persones que porten cotxets de xiquets menuts. Complint amb el compromís assolit amb l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, Adif ha eliminat els graons tant a l'entrada de l'edifici de l'estació com en l'accés a les andanes. S'ha construït rampes i s'han canviat les portes ampliant-les per assegurar el pas de cadires de rodes i instal·lant un nou mecanisme d'obertura.

  Des de la reobertura de l'estació, el passat 12 de novembre, des de l'Ajuntament s'havia comunicat a Adif perquè realitzaren les obres, per tal d'afavorir l'accessibilitat a l'estació. L'Alcalde Francisco Juan va insistir remetent les seues queixes per carta davant Adif, el passat mes de gener, davant la situació denunciada per un veí d'Alcalà que es va trobar amb greus problemes d'accessibilitat a les estacions d'Alcalà i Benicarló.

  Pel que fa a la posada en marxa de l'ascensor, des d'Adif confirmen que segueixen els tràmits per a resoldre la problemàtica administrativa existent amb l'empresa instal·ladora.

  Pujar