23 de setembre de 2020 23/9/20

L'alumna de l'IES Serra d'Irta, Mª Isabel Salvador, guanyadora del Concurs de Relats per a Joves Violència = 0

L'alumna de l'IES Serra d'Irta, Mª Isabel Salvador, guanyadora del Concurs de Relats per a Joves Violència = 0 - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    L'alumna de l'IES Serra d'Irta, Mª Isabel Salvador, guanyadora del Concurs de Relats per a Joves Violència = 0 - (foto 2)

    L'IES Serra d'Irta d'Alcalà de Xivert ha acollit avui el lliurament de premis del Concurs de Relats per a Joves Violència = 0 convocat per l'Associació d'Escriptors de la Província de Castelló. En l'acte han participat alumnes de diversos instituts de tota la província. La guanyadora del Concurs ha estat l'alumna de l'IES Serra d'Irta, MªIsabel Salvador, que cursa 4t d'ESO i ja acumula experiència participant en concursos literaris. El relat "Alienació", en el qual es reflexiona sobre la familiarització amb la violència a través dels mitjans de comunicació, ha estat el més valorat pel jurat, format per escriptors de la província. A més, altres dos alumnes del centre, Lara del Valle i Joan Garcia Achondía, han aconseguit premis com a finalistes, en la categoria de 4t d'ESO.

    La regidora d'Educació, Maria Agut, ha donat l'enhorabona a la guanyadora i a tots els alumnes finalistes, agraint la tasca del professorat que "inculca els hàbits de la lectura i l'escriptura i anima els alumnes a participar en aquest tipus de concursos" i ha destacat que "aquest concurs compta amb un doble valor, ja que intenta combatre la violència des de la paraula".

    Pujar