23 de febrer de 2020 23/2/20

L'Ajuntament torna a apostar pel Sambòdrom del Carnaval

L'Ajuntament torna a apostar pel Sambòdrom del Carnaval - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament torna a apostar pel Sambòdrom del Carnaval - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ultima la celebració del Carnaval 2017, que tindrà lloc del 24 al 26 de febrer a Alcalà i el 4 i 5 de març a Alcossebre. Per tal de coordinar tot el dispositiu necessari, ja s'ha celebrat la primera reunió amb presència de l'Alcalde i les regidories implicades, la Policia Local i la Brigada d'Obres. Un any més, el Sambòdrom instal·lat a la plaça Juan Vilanova d'Alcalà es convertirà en l'escenari més destacat de la festa mentre que a Alcossebre, per segon any consecutiu, s'instal·larà davant del Centre Mèdic, al carrer Rench. En tots dos casos, el Sambòdrom albergarà el pas final de les colles que participen al Gran Desfilada del Carnaval, el dissabte 25 de febrer a Alcalà i el dissabte 4 de març a Alcossebre i ja s'estan concretant els detalls tècnics, que inclouran un important muntatge de llum, so i imatge, així com seients perquè els espectadors puguen presenciar l'espectacle còmodament.

  El programa, que ja està a punt, es compon dels actes més característics i tradicionals: desfilades infantils, arribada del rei Don Carnal i el Gran Desfile, tant a Alcalà com a Alcossebre. A Alcalà, se celebra també l'enterrament del Rei Don Carnal i en Alcossebre tindrà lloc la "5a Animalada a Carnestoltes", concurs de disfresses per a mascotes a la plaça de La Mola. A Alcalà, se celebrarà ball amb orquestra i posterior discomòbil a l'Espai d'Oci els dies 24 i 25 de febrero, amb les orquestres La Cruzada i Ágora i en Alcossebre, a la Carpa de Festes, el divendres 4 es farà la Nit del Pijama i discomòbil i el dissabte 5 de març, ball amb l'Orquestra Centauro i discomòbil.

  L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "la participació és clau en el nostre Carnaval i, des de l'Ajuntament, l'organitzem i el preparem amb la màxima il·lusió".

  Pujar