22 de novembre de 2019 22/11/19

L'Ajuntament fa lliurament del vehicle per a la Unitat d'Hospitalització Domiciliària

L'Ajuntament fa lliurament del vehicle per a la Unitat d'Hospitalització Domiciliària - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha fet avui lliurament al Departament de Salut de Vinaròs del vehicle de propietat municipal que s'utilitzarà per prestar el servei d'Unitat d'Hospitalització Domiciliària-UHD a la localitat. La cessió de l'ús del vehicle, per part de l'Ajuntament, ha permès desbloquejar la posada en marxa del servei, que suposarà que els veïns no hagen de desplaçar-se fins a l'Hospital Comarcal de Vinaròs per rebre determinats tractaments. La gerent del Departament de Salut de Vinaròs, Ana Arizón, ha rebut les claus del vehicle de mans de la regidora Maria Agut. A més de cedir l'ús del vehicle, l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre es fa càrrec de les despeses de l'assegurança d'accidents.

  "L'Ajuntament ja ha fet tot el que estava a les seues mans per aconseguir el desbloqueig d'aquesta qüestió que ja s'estava allargant massa, ja que les gestions van començar amb l'anterior govern de la Generalitat Valenciana i van continuar amb els actuals responsables de la Conselleria d' Sanitat i l'única opció per solucionar-era que l'Ajuntament facilités el vehicle ", ha recordat l'alcalde Francisco Juan. "Ara, que els veïns de la localitat comencen a beneficiar-se d'aquest servei ja és una qüestió que només depèn de la Conselleria de Sanitat", ha recalcat.

  Juan ha insistit que "la sanitat és una prioritat per a l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i farem els esforços que siguen necessaris perquè els nostres veïns tinguen la millor atenció sanitària, siga la nostra competència directa o no".

  ocultar
  L'Ajuntament fa lliurament del vehicle per a la Unitat d'Hospitalització Domiciliària
  Pujar