1 de desembre de 2020 1/12/20

L'Ajuntament i el Departament de Salut ultimen el conveni per a la UHD

L'Ajuntament i el Departament de Salut ultimen el conveni per a la UHD - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i el Departament de Salut de Vinaròs signaran en breu el conveni que farà possible que la localitat compte amb el servei d'Unitat d'Hospitalització Domiciliària-UHD. El consistori cedeix un vehicle municipal, que ja està en disposició de ser entregat, i es fa càrrec de despeses derivades com l'assegurança, per tal que la UHD puga ser una realitat en el menor termini de temps possible. De fet, l'Ajuntament ha accelerat els terminis en cedir un vehicle propi ja disponible.

    L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "la nostra petició sobre la UHD va començar fa dos anys i, durant els últims mesos hem seguit insistint, per tal que els nostres veïns puguin comptar amb aquest servei". El passat mes d'agost es va celebrar una reunió entre l’Alcalde, la regidora Maria Agut i responsables del Departament de Salut, en la qual es va concretar la posada en marxa del servei donada la predisposició del consistori per cedir el vehicle i la dels professionals sanitaris i la subdirecció mèdica del departament de salut de Vinaròs per prestar-lo. "Com tenim ja el vehicle disponible per a la seua cessió, esperem que la signatura del conveni, que ja està redactat a l'espera del vistiplau de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es signe en un termini breu de temps i que l'inici del servei siga una realitat en les pròximes setmanes", ha concretat l'alcalde.

    El servei de UHD evitarà desplaçaments dels veïns a l'Hospital de Vinaròs i major comoditat perquè les persones convalescents puguen romandre en els seus domicilis.

    Pujar