elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre tornarà a repartir bons per a comprar material escolar en comerços locals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre tornarà a repartir bons per a comprar material escolar en comerços locals
  • La Regidoria d'Educació continua un any més amb el repartiment de bons de 15 euros a tot l'alumnat d'Infantil, Primària i ESO

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua realitzant accions amb el doble objectiu d'ajudar econòmicament a les famílies de la localitat i d'incentivar les compres en els comerços locals. Amb la campanya “Bo per a material escolar”, se seguirà un any més repartint bons de 15 euros a tots els alumnes i alumnes d'Educació Infantil, Primària i ESO empadronats i empadronades en la localitat, per a la compra de material escolar.

El bo que correspon a cada alumne o alumna es repartirà directament en els centres educatius: CEIP Lo Campanar, CEIP La Mola i IES Serra d’Irta el primer dia de curs, i l'alumnat empadronat en el municipi però assistent a altres centres educatius de fora de la localitat podrà recollir-ho a l'Ajuntament de alcalà de Xivert o les Oficines Municipals de Alcossebre a partir del dia 9 de setembre.

Les compres es podran realitzar del 9 de setembre al 21 d'octubre.

Els establiments que desitgen adherir-se a la campanya podran fer-ho a partir d'avui dimarts 16 fins al dilluns 22 d'agost, tots dos inclosos, i per a això, hauran de presentar la sol·licitud d'adhesió, una declaració responsable i la documentació que s'especifica en les bases. Podran tenir accés a tots aquests documents en paper a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert o les Oficines Municipals o bé descarregar-lo a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, descarregant-lo en l'apartat de "Ajudes i Subvencions" del Portal de Transparència.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, destacava que “aquesta acció va ser valorada molt positivament el passat curs, tant per les famílies com pels comerços adherits, quant al seu funcionament i acolliment, i teníem clar que li donariem continuïtat”. El curs passat es van repartir aproximadament 900 bons, el que es tradueix en ajudes directes per a les famílies valorades en 13.500 euros que van revertir en els comerços locals.

Pujar