elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre reforça les activitats esportives d'estiu

L’Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre reforça les activitats esportives d'estiu
  • A partir del 17 de juny començarà la inscripció per al programa Activa-t enfocat per a persones majors i per a cursos de natació, aquaerobic i natació de manteniment

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha donat a conéixer el calendari d'activitats esportives que es desenvoluparan durant els mesos de juliol i agost. Com a novetat, enguany s'ha inclòs l'edició estival del programa Activa-t, dirigit a la població de persones majors i que ja s'imparteix durant la resta de l'any. Aquestes activitats es realitzen els dilluns i dimecres, de 9.15h a 10.15h, en l’Espai d’Oci d'Alcalà i dimarts i dijous, de 9.15h a 10.15h., en l’Espai d’Alcossebre. La inscripció a aquestes activitats començarà el dilluns 17 de juny en les Oficines Municipals d’Alcossebre i Ajuntament d'Alcalà.

L'oferta d'activitats monitorades es completa amb les classes de Ritmes Llatins en la plaça de La Mola tots els dilluns i dimecres de 20.00h a 21.00h i Aeròbic tots els dimarts i dijous de 20.00h a 21.00h i Taitxí, dilluns i dimecres de 8.00h a 9.00h i Ioga, dimarts i dijous de 8.*00h a 9.00h, que es practiquen en la zona sud de la platja Romana. Aquestes activitats no requereixen inscripció prèvia i són totalment gratuïtes.

Es continuen potenciant les activitats a l'aire lliure, com el senderisme pel Parc Natural de la Serra d’Irta i les rutes BTT. Aquestes activitats tenen lloc tots els caps de setmana des del 7 de juliol fins al 18 d'agost i tenen com a escenari paratges locals tan destacats com la Font de la Parra, el pic Campanilles, l'ermita de Santa Llúcia, el castell de Xivert, en el cas del senderisme, i les rutes fins a Orpesa de la Mar, Peníscola, el castell de Xivert, en el cas de la BTT. És necessari preinscriure's en l'Oficina de Turisme d’Alcossebre.

L'oferta esportiva es completa amb les activitats que es realitzen en la piscina municipal d'Alcalà: cursos de natació per a xiquets i xiquetes, natació de manteniment i per a majors i aiguaeròbic. La inscripció també comença el 17 de juny a l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre.

Pujar