elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre reconeix la Policia Local el seu paper durant l'alarma sanitària

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre reconeix la Policia Local el seu  paper durant l'alarma sanitària
  • En el Dia del seu Patró, l'Alcalde i la regidora de Policia fan lliurament a la plantilla d'un llenç que es penjarà en la seu policial on s'agraeix la seua responsabilitat i col·laboració durant l'estat d'alarma

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre reconeix la Policia Local el seu  paper durant l'alarma sanitària - (foto 2)

L'Alcalde Francisco Juan i l'edil de Policia, Selene Blázquez, han fet lliurament d'un llenç a la plantilla de la Policia Local en el qual s'expressa l'agraïment i reconeixement de tota la població als integrants de la plantilla per la seua labor durant el període de l'estat d'alarma. En el text, que està acompanyat d'un collage amb imatges de dibuixos realitzats per xiquets de la localitat durant el confinament, s'expressa “l'agraïment a tots i totes les que integren la plantilla de la Policia Local pel seu treball i implicació en el transcurs de l'estat d'alarma. En la memòria del nostre poble romandrà per sempre el record de la vostra responsabilitat i humanitat en aquells difícils moments per a la població”. Perquè siga visible, el llenç quedarà penjat en l'entrada de la seu policial situada en la plaça Justo Zaragozà d'Alcalà.

Mentre va durar el confinament, la Policia Local va realitzar la campanya “Resistiré” que va consistir en recorreguts diaris per totes les zones habitades del terme municipal, amb la finalitat de fer arribar suport i acompanyament a tota la ciutadania, fent sonar la cançó “Resistiré” i acudint a visitar els domicilis dels menuts que celebraven el seu aniversari, fent sonar la cançó "Aniversari feliç" des de la megafonia del vehicle policial.

En aquest sentit, l'Alcalde ha insistit que “heu acompanyat als nostres veïns i veïnes, donant-los ànims i forces en uns moments molt complicats i és necessari que se us reconega. Sempre ha de valorar-se la vostra labor però enguany amb més motius”.

S'ha triat avui per a realitzar l'entregar, per ser el Dia de Patró de la Policia Local. Els tradicionals actes amb motiu d'aquesta festivitat, que incloïen una passada de revista de tota la plantilla, actes religiosos i de trobada de la plantilla, no han pogut tindre lloc enguany, a causa de la situació sanitària.

Pujar