elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza una donació de llibres sobre igualtat i violència de gènere a l'IES Serra d’Irta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza una donació de llibres sobre igualtat i violència de gènere a l'IES Serra d’Irta
  • Les obres estaran a la disposició dels i les alumnes a la Biblioteca del centre per a la seua lectura i consulta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través de la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, ha donat un lot de llibres sobre la temàtica de la igualtat i la violència de gènere a l'IES Serra d’Irta. Es tracta de llibres coeducatius de diversos autors proposats des del centre i la compra del qual s'ha finançat des de l'Ajuntament a través dels fons del Pacte sobre la Violència de Gènere, amb la finalitat de contribuir la conscienciació per la igualtat i la lluita contra la violència de gènere entre les generacions més joves.

Les obres estaran a la disposició dels i les alumnes a la Biblioteca del centre per a la seua consulta i lectura i, per part del professorat, es difondran i tractaran amb la finalitat de treballar-les també en classe.

Les regidores de Benestar Social i Igualtat, Melina Fradejas, i d'Educació, Selene Blázquez, han participat en l'acte de donació, al costat de membres de la comunitat educativa.

Pujar