23 de setembre de 2020 23/9/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre prepara la Nit de les Tradicions amb les entitats locals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre prepara la Nit de les Tradicions amb les entitats locals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre prepara la Nit de les Tradicions amb les entitats locals - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre treballa en l'organització d'una gala homenatge a les entitats locals relacionades amb la cultura, el folklore, la festa i la celebració d'actes socials que ja són un referent en la localitat. L'acte es denomina "La Nit de les Tradicions" i, amb les entitats locals que seran distingides, tindran un protagonisme destacat els gegants Empar i Joan, ja que es mostraran els resultats de la restauració i renovació del seu vestuari que ha tingut lloc en els últims mesos.

  L'acte se celebrarà el divendres 15 de març, a les 20.00 hores, a l'Espai d'Oci d'Alcalà. En finalitzar l'homenatge a les entitats, tindrà lloc un altre plat fort: la representació, per primera vegada a la localitat, d'"El Dolçainer de Tales" a càrrec de la companyia Xarxa Teatre. La representació comptarà amb la participació d'entitats locals que ja s'assajen amb la companyia castellonenca. L'actuació té lloc gràcies a la Diputació de Castelló.

  "Tradició és tot el que forma part del nostre dia a dia, de la nostra cultura i història però també dels actes que s'han anat incorporant al nostre calendari festiu i social. Pensem que aquestes entitats es mereixen un homenatge i volem que tots els veïns participen en l'acte ", ha explicat l'alcalde Francisco Juan, que insistia que "poder disfrutar en el nostre municipi d'un acte de Xarxa Teatre, gràcies a la Diputació Provincial, és un altre atractiu per a estar presents en aquesta nit dedicada als col·lectius locals".

  Pujar