elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a punt els centres educatius per a garantir una volta al col·le segura

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a punt els centres educatius per a garantir una volta al col·le segura
  • Les Regidories d'Educació i Serveis han coordinat desinfeccions i neteges exhaustives, s'amplia el personal de neteja durant tot el curs i es realitzen reparacions i reformes perquè es complisquen tots els protocols de seguretat marcats per la COVID-19

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a punt els centres educatius per a garantir una volta al col·le segura - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a punt els centres educatius per a garantir una volta al col·le segura - (foto 3)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a punt els centres educatius per a garantir una volta al col·le segura - (foto 4)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a punt els centres educatius per a garantir una volta al col·le segura - (foto 5)

Les Regidories d'Educació i Serveis de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre treballen, de manera coordinada amb els equips directius, en l'adequació i posada a punt del CEIP La Mola i CEIP Lo Campanar, de cara a l'inici del curs escolar dilluns que ve 7 de setembre. Enguany les actuacions han estat marcades per un increment de les accions relacionades amb la neteja i desinfecció, a causa del compliment dels protocols de seguretat per a evitar la transmissió de la COVID-19. Així, s'han realitzat neteges exhaustives i desinfeccions a l'interior dels centres i en zones exteriors com els patis. A més, des de l'Ajuntament s'ha ampliat el personal de neteja dels centres.

S'han realitzat també treballs de lampisteria, pintura, electricitat i reparació de fusteria metàl·lica i, a petició dels propis centres, s'han realitzat diferents millores com el recobriment de la tanca de les aules prefabricades del CEIP La Mola, a petició de l'equip directiu i de l'AMPA del centre.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha assenyalat que “tenim clar que la prioritat aquest curs són les mesures de seguretat i, des de l'Ajuntament, farem el que estiga a la nostra mà per a actuar de manera coordinada amb els centres educatius i garantir al màxim que les mesures es compleixen”.

Pujar