elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre planta noves espècies arbòries en diferents punts dels nuclis urbans

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre planta noves espècies arbòries en diferents punts dels nuclis urbans
  • En els últims mesos s'han plantat i reposat un total de 30 exemplars de plataners, palmeres, moreres i ficus, entre altres

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre planta noves espècies arbòries en diferents punts dels nuclis urbans - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua augmentant el nombre d'exemplars arbòries en espais i jardins públics, a través de l'empresa concessionària del servei de jardineria i dins de les diferents campanyes de plantacions que es realitzen al llarg de l'any, depenent de les condicions de cada espècie arbòria o de flora. En concret, en els últims mesos s'han plantat una trentena d'exemplars de diferents espècies. En Alcalà, durant la primavera es van realitzar replantacions als carrers Francisco Sospedra i General Cucala, plaça Justo Zaragozà, rotonda d'entrada al nucli, plaça Juan Vilanova i parc San Fernando i, en els últims mesos, s'han plantat cercis en el camí San Miguel. En Alcossebre, s'han plantat diferents espècies com a plataners, palmeres, moreres, ficus, tipuanas i tamarix, en espais com la plaça Vista Alegre, avinguda Castelló, camí L’Atall zona de la platja del Moro, zona recreativa de les Fonts o zona de Llanera.

El regidor de Serveis i Medi Ambient, Juan Carlos Barceló, ha valorat "la gran faena que realitza l'empresa concessionària, tant de plantació com de reposició perquè els nostres parcs i jardins compten amb vegetació" i insistia que “sempre s'opta pels sistemes de reg i manteniment més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient”.

Recentment, el municipi ha revalidat les tres flors d'honor atorgades per la iniciativa Vils en Flor de la Comunitat Valenciana que reconeix així la labor que es desenvolupa des del consistori, quant a cura i manteniment de jardins i zones verdes.

Pujar