20 de gener de 2021 20/1/21

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre pavimenta el camí Artola com Inversió Financerament Sostenible

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre pavimenta el camí Artola com Inversió Financerament Sostenible - (foto 1)
  • La millora del vial, que és una important via d'accés a Capicorb, té un cost de 113.082 euros i estarà finalitzada en una setmana

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre pavimenta el camí Artola com Inversió Financerament Sostenible - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha destinat part dels romanents de tresoreria a pavimentar el camí Artola, amb una inversió de 113.082 euros, dins el capítol d'Inversions Financerament Sostenibles. Les obres acaben de començar i es calcula que puguen finalitzar en una setmana. L'actuació es realitza en una extensió de més de 13.145 metres quadrats, repartida per trams, i contempla aplicar una capa d'aglomerat asfàltic per reparar els sots i zones degradades. El principi i el final de cada tram es fresarà per facilitar una unió homogènia amb els trams de camí que ja es van reparar el 2017 i que es troben en bon estat.

L'Alcalde, Francisco Juan, ha destacat que "el camí Artola suposa una important via d'accés a Capicorb i la seua millora era una demanda dels veïns i veïnes d'aquesta zona que ens vam comprometre a realitzar durant aquest any i així ho hem fet, invertint l'estalvi amb què compta l'Ajuntament per sumar noves accions que beneficien a tots".

Pujar